Tervetuloa Karjalan Mäyräkoirakerhon sivuille!

Karjalan Mäyräkoirakerho on Suomen Mäyräkoiraliitto Ry:n alainen paikalliskerho, joka toimii laajasti Etelä-Karjalan alueella. Pyrimme järjestämään monipuolista harrastustoimintaa mäyräkoirille periaatteella ”jokaiselle jotakin”. Kerhomme toiminta on pienimuotoista ja jäseniä n. 125, joten kuuntelemme myös kerholaisten toiveita tapahtumien järjestämisestä.

Tältä sivustolta löydät tietoa Karjalan Mäyräkoirakerhon tulevista ja menneistä tapahtumista, kerhon kokeiden tuloksia sekä muuta informaatiota kerhon toiminnasta. Lisätietoja kerhon toiminnasta saat kerhon toimihenkilöiltä sekä tietysti osallistumalla kerhon tapahtumiin.

Karjalan Mäyräkoirakerho on Suomen Mäyräkoiraliiton jäsenkerho. Lisätietoja Suomen Mäyräkoiraliitosta sekä Mäyräkoirista saat osoitteesta www.mayrakoiraliitto.fi

Kerho

Karjalan Mäyräkoirakerho Ry on tarjonnut monipuolista mäyräkoiratoimintaa jo vuodesta 1979. Kerhomme tarjoaa Etelä-Karjalan alueella ja miksei hieman kauempana asuvillekin mäyräkoirille ja omistajilleen monipuolista tekemistä ja hauskoja hetkiä. Kerhon toimintaan mukaan lähtiessäsi pääset hyödyntämään kerhon tarjoamia tapahtumia ja kenties tutustumaan tarkemmin mäyräkoiran sielunelämään sekä tapaamaan muita kerholaisia mäyräkoirineen.

Tapahtumat pidetään pääasiassa Etelä-Karjalan alueella Savitaipale-Lappeenranta-Imatra-Ruokolahti akselilla riippuen tapahtuman luonteesta. Kerholla ei ole omia keinoluolaputkia ja viimevuosina olemme vierailleet naapuriyhdistyksien putkilla. Kerho tarjoaa hauskanpitoa sekä eri harrastusmuotoja niin aloittelijoille kuin näyttelyihin ja kokeisiin tähtäävillekin. Lisäksi pyrimme järjestämään vuosittain rodunomaisia kokeita kuten MEJÄ, VERI sekä MÄAJ. Vuosien saatossa olemme järjestäneet harjoitusten sekä kokeiden lisäksi myös kattavia luentoja, koulutustoimintaa, erilaisia mäyräkoirien joukkokokoontumisia, leiripäiviä sekä eri lajien tutustumiskursseja.

Pitkälinja 2023/1

Uusin pitkälinja on taas luettavissa! Saat sen ladattua alla olevasta linkistä. 2023/1 Tästä pääset lukemaan halutessasi vanhat pitkälinjat.

Kerhonmestaruus Mejä-koe 21.5

Ilmoittautuminen on alkanut kerhonmestaruus mejä-kokeeseen! Koe järjestetään Savitaipaleella 21.5 ja jälkientekopäivä on 20.5. Kokeen ylituomarina toimii Pasi Kemppainen. Kokeessa Karjalan […]

Näyttelyharkat 20.4.

Näyttelyharkat sisähallissa torstaina 20.4 klo 17-18. Osoite: tukkikatu 5, 53900 Lappeenranta. Kenttä 2 ramppi ylös. Hallissa käytettävä sisäkenkiä tai mentävä […]

Kalenteri

Alla olevasta linkistä voit katsella kerhon tulevia tapahtumia.